Vi på Ljudy tycker att det ska vara enkelt att göra en app. Det ska inte heller kosta skjortan, eller vara krångligt att ändra innehåll. Därför har vi tagit dem ett standardpaket för att Du som kund så snabbt och smidigt som möjligt ska kunna berätta din historia på ett professionellt sätt.

Så här jobbar vi :

 

1. Kontakta Ljudy

Fyll i vårt kontaktformulär och beskriv kortfattat era behov, vi återkommer så snart som möjligt. Ladda även gärna ned vår exempelapp Sveriges Styre för att få en känsla för vad ni vill få ut. Appen är gratis och finns för Apple- och Androidtelefoner.

 

2. Era behov i centrum

I ett personligt möte eller via nätet ses vi och går igenom era behov och hur ni önskar presentera ert material. Våra appar är gjorda för att presentera bild, ljud och film på ett så användarvänligt och bekvämt sätt som bara möjligt.

 

3. Ert material

Efter att vi formulerat en vision för slutproduktens mottar Ljudy det material som ska presenteras. Självklart kan vi vid behov hjälpa till att formatera bilder, ljud och filmmaterial för att ni ska få ut det mesta från er app.

 

4. Leverans

Inom avsatt tid publicerar Ljudy er app i Apple Store och Android Market. Den finns tillgänglig för er att ladda ned och utvärdera, men är inte offentlig. Vi tar emot era synpunkter och önskemål tills den motsvarar era förväntningar.

 

5. Voila!

Appen publiceras offentligt och finns tillgänglig för nedladdning. Uppdateringar och förändringar av appen görs antingen av er när som helst genom vårt webbaserade gränssnitt, eller av Ljudys supportteam på förfrågan.

 

Det ska vara enkelt att ha en app. Det ska vara prisvärt. Ljudy.